Van Sarian naar Saer

Lezen, schrijven en mijn eigen gang gaan, daar werd ik als kind al blij van. Bij Tekstbureau Saer komen al deze blijmakers samen: voor mij de ideale mix.

Na mijn afgeronde studies (Informatiemarketing en -management op het HBO voor Boekhandel en Uitgeverij en mijn doctoraalstudie Communicatiewetenschap) werkte ik onder andere als senior verzekeringsadviseur, correspondentiecoach en klachtenbehandelaar bij een grote verzekeraar. Daar ontdekte ik de voordelen van klantgericht schrijven.

Een tekst verbeteren en ‘aardiger’ (klantgerichter) maken vind ik het allerleukst. De combinatie van creatief met taal bezig zijn en mensen helpen geeft me nu eenmaal een goed gevoel. Ik houd van ‘zonnige’ teksten, van prettig leesbare teksten zonder opgeheven vingertjes en moeilijke woorden.  Ik ben ervan overtuigd dat een boodschap beter overkomt in een klantgerichte tekst.

Sarian-2018

Ik maak graag af waar ik aan begin. Doe ik een opdracht voor je? Dan maken we vooraf duidelijke afspraken. En zoek je nog naar de juiste vorm voor je tekst? Dan breng ik je met plezier in contact met de grafisch vormgevers, componisten, mediagrafen en webdesigners uit mijn netwerk.

Sinds 2009 ben ik de trotse eigenaar van Tekstbureau Saer. Saer staat niet alleen voor de afkorting van mijn naam, maar ook voor schrijven, adviseren en redigeren. En dat doe ik heel graag voor jou!

Hartelijke groet,

Sarian

Kennismaken? Bel me: 06 51 36 86 46. Of mail naar info@tekstbureausaer.nl

Samen werken

aan een beter resultaat

Met zijn allen bereik je meer dan alleen. Daarom werk ik graag samen met verschillende collega-ondernemers en netwerkorganisaties. Bijvoorbeeld: