Testimonials

‘De samenwerking met Sarian is geweldig. Zij luistert naar wat je vertelt over je bedrijf en weet dat perfect weer te geven. Het lijkt alsof je jezelf hoort praten als je haar teksten leest. Ik hoef niet meer na te denken over wie ik moet vragen als het om tekstschrijven gaat.’ Dianne de Geus, telemarketeer

Geef Sarian woorden en ze schrijft een verhaal waarin ze de kern van de boodschap helder en duidelijk raakt. Sarian stelt de juiste vragen om tot de essentie te komen. Daarbij kan ze uitstekend van buitenaf naar je verhaal luisteren en dit vertalen naar jouw doelgroep.
Ze blijft kritisch in alles wat ze doet, als tekstschrijver, maar ook als sparringpartner in een creatief proces. Sarian goochelt niet met woorden, maar gebruikt ze waarvoor ze bedoeld zijn: een verhaal/tekst met beleving!’ Paula van Remmen, communicatieregisseur

Met hart en ziel geeft Sarian de workshop Klantgericht schrijven. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Dit in combinatie met haar professionele werkwijze maakt schrijven voor iedereen leuk. In zes stappen laat zij je zien hoe je overzichtelijk, helder en prettig leesbaar schrijft.’ Cathrin van der Werff, leiderschapscoach en trainer

‘Schrijven voor het internet is een kunst apart die ik niet voldoende beheers. Daarom vroeg ik hulp aan een tekstschrijfster, Sarian. Zij las mijn teksten en luisterde tijdens een oefenles heel goed naar wat ik te vertellen heb. Zij vertaalde mijn schrijfsels en maakte ze geschikt voor mijn website. Hulde. Sarian geeft goed weer wat ik bedoel.’ Wietse Siebenga, begeleider bij innerlijk groeien

Het is makkelijk samenwerken met Sarian. Ze denkt mee en geeft tips waar je wat aan hebt. Ze gaf mijn brochure, brieven en webteksten een professionele uitstraling.’ John Seegers, interim- en verandermanager, controller

Meer klantervaringen vind je op LinkedIn.